Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Hoe waar is die uitspraak. De kleding die je kiest, de manier waarop je spreekt, de manier waarop je je haar stijlt en het soort sieraden dat je draagt, vormen samen een beeld over wie je bent.

Jouw sieraden zijn een van de kenmerken waarmee je je aan anderen presenteert. En bedenk eens wat sieraden zeggen over de mensen die je ontmoet op feestjes en op straat.

Sieraden laten zien wat voor type mens jij bent.

Een aantal verschillende sieradentypes:

Sociaal en vrolijk

Iemand die grote sieraden draagt, zoals grote oorringen, dikke hangende kettingen of extravagante ringen, is waarschijnlijk een actief, sociaal en bruisend persoon.

Zij zijn degenen die meestal worden omringd door groepen mensen op een feest.

Hun genereuze en vrolijke persoonlijkheden trekken mensen naar zich toe als metaalvijlsel naar een magneet.

Met beide voeten op de grond

Mensen die gerecycled en natuurlijk materiaal dragen, zoals turquoise oorbellen, armbanden en kettingen van glas of schelpen, zijn natuurliefhebbers.

Ze genieten van het buitenleven en zijn zich bewust van de wereld om hen heen. Ze neigen naar aardse tinten zoals bruin, beige, bosgroen en oceaanblauw.

Klassieke elegantie

Er zijn mensen die de voorkeur geven aan elegante en eenvoudige sieraden zoals pareloorbellen en kettingen.

Deze mensen zijn vaak traditionalisten en gezinsgericht. Ze geven de voorkeur aan een rustig samenzijn met goede vrienden boven een avondje stappen in de stad.

Ze hebben een klassieke smaak in meubels en kleding. Met hun evenwichtigheid en kalme houding zouden ze opvallen in een overvolle kamer.

Het beste van het beste

Alles wat deze mensen dragen is met veel zorg en oog voor detail gekozen. Ze nemen nooit genoegen met het op één na beste en gaan op volle snelheid door het leven.

Ze stellen doelen voor zichzelf en verwachten dat die doelen worden bereikt. Wanneer ze sieraden kopen, zorgen ze ervoor dat het het stuk wordt dat ze willen en nemen met niets minder genoegen.

Ze dragen horloges van Neiman Marcus, diamanten van Tiffany en winkelen opSaks Fifth Avenue. Anderen kijken vaak naar hen voor advies en begeleiding.

Kleuren en sets

Mensen die netjes, verantwoordelijk en georganiseerd zijn, hebben de neiging om sieraden in bijpassende sets te dragen.

Ze dragen vaak een ketting met bijpassende oorbellen. Of leuke gekleurde armbanden die perfect passen bij de kleur van hun schoenen en kleding.

Het zijn gracieuze mensen en uitstekende gesprekspartners die vaak om advies worden gevraagd.

Trendsetters

Er zijn mensen die gedurfde combinaties maken met hun sieraden door vintage stukken te dragen. Ze willen sieraden die opvallen en afwijken van de standaard.

Deze mensen zijn vaak te vinden in antiek- en kringloopwinkels, op zoek naar dat perfecte sieraad met hun stempel erop.

Ze geven niet veel om merknamen. Voor hen is wat ze dragen meer dan een statement; het is een vorm van kunst.

Wash and wear

Mensen die sieraden voor onderweg dragen, van makkelijk materiaal, zoals leren armbanden, armbanden van touw of koord, hebben over het algemeen een actief leven. Hun sieraden moeten passen in hun energieke en atletische levensstijl.

Ze willen er goed uitzien zonder de dingen op te geven die ze graag doen en zonder dat sieraden in de weg zitten. Ze zijn ook zeer gemotiveerd en houden van sieraden gegraveerd met inspirerende spreuken.

Elke situatie is anders

Een belangrijke factor om rekening mee te houden is ook het soort situatie waarin iemand zich bevindt. Bij een sollicitatiegesprek kan een persoon bijvoorbeeld parelknopjes of kleine oorringen willen dragen.

Als ze een ketting dragen, moet de ketting dun zijn, zonder hanger. Tijdens sollicitaties willen mensen vaak een conservatievere indruk geven.

Voor een feest, of een avond uit draag je misschien je mooiste sieraden of misschien iets met meer sprankeling en blingbling.

Conservatieve sieraden zijn een essentieel onderdeel van een professionele garderobe.

Bij artistieke sieraden gaat het meer om het maken van een statement.

Denk eens na over welke sieraden je elke dag omdoet. Waarom heb je die dag juist voor die bepaalde sieraden gekozen? Leuk om te ontdekken hoe jij je sieraden combineert en draagt!

Webshop

In onze webshop vind je voor alle stijlen en voor alle situaties armbanden. En bovendien krijg je van ons bij besteding van 20 euro een leuk zomers setje armbandjes gratis. En uiteraard is bij ons verzending ook gratis! Kunnen we het nog leuker maken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen

X