Armbanden zijn het meest geliefde sieraad om te dragen, snel te wisselen, comfortabel en meestal heb je er best veel van. De vraag als je je armband omdoet is altijd, draag ik hem rechts of links? De keuze om een armband rechts of links te dragen is er één van persoonlijke voorkeur. Er zijn geen regels voor.

Visuele reden, hoe staat het?

De eerste afweging die je maakt is natuurlijk hoe het staat, draag je ook een horloge, of niet, draag je meerdere armbanden? Wat voor soort armband is het? Een elegante sierlijke armband draag je vaak alleen, maar sportieve leren armbanden en dunne kralenarmbandjes kunnen juist heel goed samen aan dezelfde pols.

Praktische redenen

Als je een bedelarmband draagt en je bent rechtshandig kun je hem beter aan je linkerpols dragen, zo ondervind je geen hinder. Leren armbanden worden soepel door je lichaamswarmte en deze kun je makkelijk rechts en links dragen, je ondervindt geen hinder.

Draag je ook een horloge?

Draag je altijd een horloge? Of een smartwatch? Beide horloges zijn prima te combineren met een armband. Wel moet je letten op wat voor armband je naast je horloge draagt, metalen armbanden of armbanden met bedels draag je beter niet naast je smartwatch in verband met krassen. Leren armbanden of surferarmbandjes zijn juist weer heel geschikt.

Armbanden voor mannen

Tegenwoordig dragen veel mannen armbanden. Leren armbanden, RVS armbanden, kralenarmbanden, er zijn veel mooie en leuke armbanden voor mannen. Of een man een armband links of rechts draagt is net als bij vrouwen, een persoonlijke en visuele keuze. De pols waaraan een man zijn armband draagt zegt niets over zijn geaardheid, er is geen homo- of heterokant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen

X